Dabar yra 25 Spa 2025, 21:44

Visos datos yra Array Europe/Vilnius

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [790 pranešimai(ų) ]  Eiti įAnkstesnis1ELLIPSIS1920212223ELLIPSIS53Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas:18 Rgp 2011, 19:19 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

nu va pradeti siandiena darbai. nuvestas mx ir variklis, sekmadieni gal jau bus dedamas 2.5 varikliukas

isiurbimo kolika su purkstukais ir droselio sklende parsiveziau namo, kad papimpinciau :D

Prikabinti failai:
100_5937.JPG
100_5937.JPG [346.55KiB |Peržiūrėta 2522 kartus(ų) ]
100_5935.JPG
100_5935.JPG [296.36KiB |Peržiūrėta 2522 kartus(ų) ]
100_5936.JPG
100_5936.JPG [55.46KiB |Peržiūrėta 2522 kartus(ų) ]

StandartinėParašytas:18 Rgp 2011, 19:53 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

a jau piktumas grozio.
Galesi su atidarytu kapotu wazinet.
Dailiai atrodo

Į viršų
StandartinėParašytas:18 Rgp 2011, 20:52 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

ty, turejau nusipirkes raudonu ir juodu dazu atspariu karsciuj, zadejau tik kolika juodai nudazyt ir viskas , bet galvoju per tusciai atrodys tai purkstukus vroselius ir sklende nudaziau raudonai, poto variklio dangteli nudazysiu viena, tik data ja ivariklis puikiai dirbs , nes db negaliu ardyt nes yra pazymetas, jai jis bus blogas o as busiu dangteli nuemes tai nebepriims variklio atgal. siaip noreciau abudu dangtelius nudazyt raudonai , bet tik viena dazysiu po visko

Į viršų
StandartinėParašytas:18 Rgp 2011, 23:01 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

bet jau nudaziai tai patingejas viska nuputei neuemes ir viskas... to pasekoja ir varztai nusidaze ir fyskes ir vakumai ir t.t reike viska atidziai daryt o ne skubant viska nupust ir viskas, speju neilgai laikys dazai ant plasmases purkstuku nusilupines ir bus nekaska ...aisku ideja gera viska dazyt ir spalvos tinkamos ,bet reikejo atydziai kiekviena detale paruost dazymui ,nusiimt tuo paciu ir pravalyt viska teisingai nupust ir surinkt graziai atpoleruot tarkim varztus tuo paciu ir t.t na nezinau foto atrodo gerai ,bet speju realiai bus visai kitas vaizdas ...eugenijau tu aplamai darai viska labai skubedamas o to pasekoja reike viska perdaryt o tai kainuoja vel lt ir laiko ir plius pirkdamas pige detale vietoj geros tenka ir dvigubai sumoket taigi netaupyk ant visko labai.... PAKLAUSYK manes ir neskubek del variklio ikrovimo ir vaziavimo pirma jy aprenk teisingai (normalios zvakes zvaklaidziai tarpines tepalai filtrai ,vakumai ir pravalimai ,cia kaip minimum )isvalyk ir paruosk pries dedamas viska ir ismetimui nepagailek lt kad normaliai variklis kviepuotu nes su 1.8 ismetimu bus iskart prasciau, taip pat idejas, klaidas issitaisyk ecu ,lembdos ,degimo kampai ir t.t beje egr voztuva patarciau uzglusint iskart ,ir paskirstitoja prasivalyk ,skriejika profiktiskai pakeisk na daug dalyku yra ka reiktu padaryt iki pilnos teisybes ,aisku kitas isideda ir nieko nedares vaziuoja geriau kai variklis GYVAS ,bet seip jei daryt tai tvarkingai ir iki galo kad nereiktu paskui galvos sukt gal pakeist ta ir bus tai ar taip....ir nepatingek pasiieskok info internete kaip kas daros i mx,a 2.5 dedant ,o kai turesi jau info o neaklai darysi bus kitas rezultatas ir PUKIS manau blogas pasirinkimas , kad tau varikli detu nes kai mantautui vakumus deliojo ir isiurbima keite tai tikrai netvarkingai ir nepagal shema padare ir vakumus sujunge ISKART SAKAU ESU TINGUS TODEL RASAU SU DAUG KLAIDU :D beje gerbiu kad pas tave yra daug ambiciju link mx,o bet paklausyk mano patarimu nes as pats per tai jau nekarta esu perejas ir pasimokes

Į viršų
StandartinėParašytas:19 Rgp 2011, 00:52 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

:) xi xi , klausau klausau taves. pradekim nuo koliko dazymu. tai visu pirma as nusiardziau j visa kolika visus vroselius purkstukus kiekviena varzta nusukau nuo koliko. ji nudaziau juodai. aisku priestai stengiaus kiek ejo nuvalyti poto nuriebalinau. nudaziau kolika poto vroselius nusivaliau nuriebalinau kaip mokejau ir nudaziau . nusiemes aisku purkstukus nudaziau juos , aisku juos pirma nuvales. . jokiu vakumo slangeliu nesu nudazes. dazyta buvo vroseliai abudu droselio sklende purkstukai ir kazkoks geleziukas kuris buvo prisuktas ant koliko, jo nebeuzdejau nes nebezinojau kur sukasi :D . purkstukus daziau visiskai visas vietas isskyrus dugno kur pats purkstukas matos . daziau su varztais aisku ir su visom plastmasem kur fyskes sukas. nes kaip atrodys jai nudazysiu purkstuku aliumine vieta o ta virsu kur yra plasmase paliksiu juoda nusiuruse . tai bus negrazu ir neissiskirs tai daziau pilnai visus purkstukus . tai realiai nudazytos 5 datales raudonai ir jos visos buvo nuimtos atskirai po viena daziau poto uzdetos ant koliko.

pradekim nuo mx investiciju. taip kaip tu sakai viska daryti kruopsciai . man jau baiges lt , nebeturiu lt net ant sumautu tepalu (srry uz keismazodi ) o ka kalbeti apie naujus pagrindinius dirzus nauja ismetima ir t.t.

zvakes ant mx buvo nupirktos dar karta naujos bosch kai tik pardaviau raudona mx tai pries savaite ar dvi nedaugiau . tai va zvakes desiu tas naujas , sankabos diskas bus nuo 1.8 bet naujas . deveto nedesiu, tai visgi ir yra pliusas. ka cia dar pasakyti :) del vakumu as snekejau su pukiu jis sake zino kad ne tiap yra kaip ant 1.8 . sake pasiziuresiu kaip ant mano klze yra typo ant jo masinos ir bandys jauciu taip sudet . matysis ar gerai tik tada kai pravaziuosiu .

db yra kita esme as db galvoju vaziuot i uk tai nebeturiu ir nebegaliu kisti lt i mx. mano dabartiniai planai surinkti tai kas buvo planuota , tai yra isideti 2.5 varikli kad jis vaizuotu tiek kiek gali pagal mano 1.8 kaikurias dalis , ir fsio vazinesius tol kol sutaupysiu lt ir varysiu i uk . jai ten dirbsiu ir man darbas tenkis bus kieme vietos , tai po kiek laiko gal mx ant traliuko i uk atsivarysiu , aisku jai zadu isvaziuot ilgam, tada tesiu darbus uk budamas :) tai vat tokie kolkas planai.

Į viršų
StandartinėParašytas:23 Rgp 2011, 11:08 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

surasta priezastis kodel buvo dideles mx kuro sanaudos pas mane . isiurbimo koliko tarpine prapusta buvo , bet sako turetu trauka sumazet o ji ir taip per didele buvo tai jai buciau susitvarkes tik ta tarpine gal net dar geriau butu ejas :D

Į viršų
StandartinėParašytas:23 Rgp 2011, 11:51 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

ma klausimas pasistojo=)
Ka tu skaitai gera trauka?
Palyginus su kitu mx3 v6,ar palyginus su buwusia masina?
Kas te per stebuklingas warikliukas?
Ma wos isgyjus sawaji,su buksuojancia sankaba geris buwo,kai pasikeiciau,iswis jega,o kai gawau pawaziuot su dohc, supratau kad nieko mandro

Į viršų
StandartinėParašytas:23 Rgp 2011, 21:05 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

xi xi skautau geri kai as vazinejus su savo 1.8 v6 ir draguoju su klubo nariu pas kury ale irgi geras mx ir trauka ir pan yra, bet as sedziu masinoj su draugu ir pasikroves pilna bagazine o jis tuscias , vienas sedi ir as ji lenkiu, tai skaitau kad ale geriau traukia o dar po koliku tarpine prapusta, ir sako kad trauka sumazeja dar . tai man klausimas iskyla ar nebutu buve taip kad jai buciau pasikeites tarpine po koliku (isiurbimo) , butu dar ir trauka pagerejusi :D

Į viršų
StandartinėParašytas:23 Rgp 2011, 21:32 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

galbut pas kolega daugiau arkliu pabege.
Gal padangos geresnes.
Gal jo ratai dideli ir sweria kaip tawo keleiwis.
Gal jis saugojo truputeli warikli ir ne taip agresywiai ware.
O gal pawaros nepataike.
Gal prawirais langais waziawo.
O gal tiesiog tawojoj masinoj tarpine tarp wairo ir sedynes geresne nei priesininko automasinoj.
Ziurek kiek faktoriu=)
Jauciu dali sarasiuko sukrowus v6 wairuotojui, 1,6 iweiktu ji.
Idomus eksperimentas=)

Į viršų
StandartinėParašytas:23 Rgp 2011, 22:54 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

xi xi nu starta jis dave geresni jis issiverze i prieki , tikrai zinau kad jo langai ir mano buvo uzdaryti pas ji ratai r15 pas mane r16 ir 215 prieki o gale 225 padangos tai mano gan placios.
jis kai isiverze starte i prieki bet as ji vijaus gan neblogai , nu mes taip nusprendem kad lyg mano ir geresnis variklis , mum buvo kile daug klausimu gal kuro slegis sukeltas gal koks 2.0 v6 variklis idetas , gal dar kas :) . Mantautas kazkada vazevo su manim tai sake kad mano mx yra labai gyvas nors rida rodo 330 tukstanciu kazkur , o gal dar ir atsukta buvo :D

Į viršų
StandartinėParašytas:23 Rgp 2011, 23:58 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

veze augis mane su savo mx, nu tikrai skuta laabai smagiai jo 1,8 , net galvojau ar mano taip vaziavo :) varikliukas gyvas belekaip, na bet dabar greit bus dar smagiau :compress:

KAWASAKI Z750
OPEL VIVARO BITURBO
BMW E61
https://www.facebook.com/soumenai.lt

Į viršų
StandartinėParašytas:24 Rgp 2011, 20:40 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

nu ka galiu papasakot biski apie savo mx projektuka. siandiena buvo masina uzkurta garsas tikrai laaabai smagus dirba graziai , pukis net sake kad ten variklyje kazkas labai blizgejo kad typo variklis labai liuks jis toki ir butu pasiemes uz tokia kaina. bet nu visada buna tas BET dedant pusasius i greiciu deze ten pasileido kazkokie dantraciai , nejo ikisti i greiciu deze pusasiu ten kazkokie dantraciai nukrito ir susiko visa reikala . tai va buciau jau snd parvazeves namo nes liko tik filtra uzdeti bet dabar reikia nuimti vel greiciu deze, ISARDYTI ja visa ir ten kazka vel surinkt per naujo , krc yra reikalu, bet rytoj sake viskas bus liuks galesiu su ja vaziuot namo.

yra minusas . sokineja apsukos . kaip kazkada audrius berods sake kad reikia issivalyti droselio sklende ir dirbs tolygei ,bet as buvau ja vales pries tai tai db ji alsuoja sokineja apsukos , velniai zino kodel bet gaza prijama graziai , kaukia masina kaip reikalas

CIA SAKINUKAS ANDRIUJ GT: kas sake kad variklio 1.8 neparduosiu uz tokia kaina . mano variklis snd buvo parduotas uz 500lt. ka tu i tai ? :D :D :D
tu savo varikli i metala pridavei o as uz 500 :D

Į viršų
StandartinėParašytas:24 Rgp 2011, 22:58 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

jauku, jauku :compress: laukiam galutinio rezultato ;)

KAWASAKI Z750
OPEL VIVARO BITURBO
BMW E61

Į viršų
StandartinėParašytas:24 Rgp 2011, 23:39 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

Tai Penkt.darom meet'a? :o Bus idomu kaip eina naujas varikliukas :hello1:

Į viršų
StandartinėParašytas:24 Rgp 2011, 23:48 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

as nuo rugsejo jau 5dienias sugrysiu i meetus :hello1:

KAWASAKI Z750
OPEL VIVARO BITURBO
BMW E61

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus: Rūšiuoti pagal 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [790 pranešimai(ų) ]  Eiti įAnkstesnis1ELLIPSIS1920212223ELLIPSIS53Kitas

Visos datos yra Array Europe/Vilnius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007