Dabar yra 04 Rgp 2025, 20:54

Visos datos yra Array Europe/Vilnius

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [802 pranešimai(ų) ]  Eiti įAnkstesnis1ELLIPSIS4041424344ELLIPSIS54Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Anekdotų skyrelis
StandartinėParašytas:22 Bal 2009, 09:58 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

KAWASAKI Z750
OPEL VIVARO BITURBO
BMW E61
https://www.facebook.com/soumenai.lt

Į viršų
StandartinėParašytas:23 Bal 2009, 16:58 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

Sena istorija. Aš buvau laimingas. Susipažinau su mergina, mes
draugavom visus metus ir
galiausiai nutarėm susituokti. Tevai ir draugai mums pritare ir palaikė
visaip, kaip tik galėjo. Na, o mergina, mergina - ji buvo fantastiška.
Vienintelis dalykas, kuris man nedavė ramybės, buvo jos jaunesnioji sesuo:
ji pastoviai mūvėdavo aptemptus mini sijonus ir marškinelius su didelėm
iškirptėm. Ji visą laiką stengėsi pasilenkt, kai buvo netoli manes ir
demonstravo savo apatines kelnaites. Aš buvau įsitikines, kad visa tai ne
šiaip sau, nes prieš nieką kitą ji taip nesielgdavo. Vieną gražią dieną
jos sesuo paskambino ir pakvietė mane pažiurėt kvietimus į vestuves. Kai
aš atvažiavau, ji buvo viena. Ji man pasakė, kad greitai aš būsiu vedęs,
bet ji man jaučia jausmus, kurių nebegali daugiau slėpti. Ji pasakė, kad
nori pasimylėti su manimi, kol aš dar nespėjau vesti. Aš buvau nustebintas
ir nežinojau ką atsakyti. Bet ji tiesiog pakilo ir tarė: "aš einu į viršu,
o tu, jei nori, tiesiog ateik ir paimk mane". Buvau šokiruotas. Aš tiesiog
apstulbau, kai ji lipdama laiptais nusimovė apatines kelnaites ir numetė
jas man. Aš šiek tiek pastovėjau, apsisukau ir patraukiau savo automobilio
link. Mano būsimas uošvis stovėjo šalia mašinos su ašarom akyse, jis mane
apkabino ir tarė: "Mes džiaugiamės, kad įveikei mūsų nedidelį testuką. Dabar
mes tikrai žinom, kad tu esi tinkamas vyras mūsų dukrai. Sveikas atvykes į
mūsų šeimą".

Istorijos moralas: visada geriau palikti prezervatyvus mašinoj !!!

:D :D :D

Nėra: 1992 MX-3 1.6 SOHC juoda amerikietė

Į viršų
StandartinėParašytas:23 Bal 2009, 17:14 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

:D :D :D Geras!

Į viršų
StandartinėParašytas:24 Bal 2009, 12:19 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

ot taip pasitikėk tais vyrais... :twisted:

Į viršų
StandartinėParašytas:24 Bal 2009, 14:44 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

youtube yra klipukas pagal visa shita istorija :D

Lenk drose - mirk kap vyrs!!!

Į viršų
StandartinėParašytas:25 Bal 2009, 10:39 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Stovi miške baravykas su musmire. Staiga girdi - grybautojai atvaro.
Musmirė ironiškai:
-Kažkam dabar peiliu per kaklą...
Baravykas:
-Kažkam dabar iš kojos į snukį...

Chebra po pirties rengiasi. Vienas maunasi pėdkelnes...
- Nuo kada pėdkelnes nešioji?
- Nuo to laiko, kai žmona jas mašinoj rado.

Į viršų
StandartinėParašytas:04 Geg 2009, 23:31 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Sėdi maža mergytė smėlio dėžėje
burnytė suplėšyta, viena akytė išvarvėjusi,
kita ant kažkokios žarnos maskatuojasi, iš ausyčių ir nosiuko bėga kraujas
ir tyliai sau murma: - Nu bl ir nusičiaudėjau.. :D

Skambutis i motociklu salona:

-Jus trugdo is morgo. Sakykit, kiek siandien pardavete motociklu?

-10.

-Ot, blemba!!! Darbo dienos pabaiga, o du dar kazkur laksto!

KAWASAKI Z750
OPEL VIVARO BITURBO
BMW E61
https://www.facebook.com/soumenai.lt

Į viršų
StandartinėParašytas:13 Geg 2009, 14:04 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Intriguojantis horoskopas :D :D
Avinas

Jų bezdalai primena šį raguotą gyvūną. Avinų bezdalai gali net atrodyti kaip garbanas primenančios oro bangos, išeinančios iš subinės, nes Avino bezdalai atkartoja šio gyvūno ragų konfigūraciją. Jie, t.y. bezdalai, dažnai negali būti viename ore su kitais bezdalais. Kadangi žmonės, gimę po Avino ženklu, yra sukurti būti lyderiais ir kupini naujų planų bei idėjų, jie yra būtent tie žmonės, kurie pirmieji pradeda persti kitų žmonių draugijoje. Avinai dažniausiai bezda garsiai, nes yra labai energingi. Ar jums patinka stiprus perdimas? Jūs esate drovus ir gėdinatės persti pirmas? Susipažinkite su Avinu.

Jautis

Jų bezdalai yra labai tiesmukiški, ir, kartą išpersti, galingai užsmirdina visą patalpą labai ilgam, kur kas ilgiau nei įprasta. Jaučių bezdalai tiesiog niekaip neišsisklaido. Jų bezdalai netgi gali būti aštrūs ir išeidami iš subinės skaudžiai ją sužeisti, nes jie yra dideli, tiršti ir savo forma primena jaučio ragus. Kadangi Jaučiai itin mėgsta kūniškus malonumus, jie turi stengtis išlaikyti saiką ir suvaldyti savo gobšumą, priešingu atveju taip bus užuodžiama jų bezdaluose. Bezdalai taps labai riebūs, smirdūs ir sunkūs, kitaip tariant – visiškai be ryšio. Tai tokia bezdalų rūšis, dėl kurios lupasi dažai nuo sienos ir krenta tinkas, galintis ką nors sužeisti. Apskritai Jaučių bezdalai yra labai turtingų smirdimųjų savybių ir gali smirdėti labai egzotiškai – tai labai paranku tiems, kuriems patinka bezdalų kvapas. Belieka tikėtis, kad Jautis pasigailės jūsų ir apsiribos vidutinio stiprumo driokstelėjimais.

Dvyniai

Šie žmonės perdžia „dvigubo pasitenkinimo šuns bezdalais“. Tai trumpas pirstelėjimas, kuris nutrūksta, o vėliau pasigirsta dvigubas pirstelėjimas. Kadangi Dvyniai moka ir mėgsta bendrauti, jie gali persti didelės kvapo, tono ir intensyvumo įvairovės bezdalais. Iš esmės Dvyniai kuria naują bendravimo kalbą, sudarytą vien tik iš bezdalų. Tikrai nuostabu.

Vėžys

Vėžiai ypatingą dėmesį skiria šeimai. Nors, kaip ir kiti nariuotakojai, Vėžiai neretai žnaibosi, tačiau iš esmės širdyje jie yra jautrūs stengiasi branginti savo mylimuosius. Vėžiai turi išskirtinę savybę persti taip pat, kaip ir jų šeimos nariai. Pavyzdžiui, vyras ir tėvas, gimęs po Vėžio ženklu, savo [Cenzūra] gali atkartoti savo vaikų, žmonos, tėvų, senelių, uošvių bezdalų garsą ir kvapą. Būdami labai atsargūs, Vėžiai gali nenorėti, kad jų šeima perstų viešose vietose, nes siekia siekia apsaugoti savo šeimos narius nuo pašalinių asmenų pašaipos ir juoko – o taip kartais atsitinka, nuleidus orą žmonių minioje. Vėžiai yra labai ištikimi partneriai, todėl jei jums patinka bezdalų uostymas, galite priversti savo Vėžį pažadėti, kad tik jūs galėsite uostyti jo/jos bezdalus. Didelė tikimybė, kad Vėžys savo pažadą ištesės. Vėžys nedelsdamas atskubės jums į pagalbą, jei kas įžeis jūsų jausmus išjuokdamas jūsų bezdalus.

Liūtas

Liūtų perdimas dažnai primena tikrą plėšrūno urzgimą! Jei jums patinka garsas ir garbė, bendraukite su perdžiančiu Liūtu. Jų bezdalai kupini galingos jėgos ir gyvybinės energijos – jie tvyro ore ilgą laiką, net vėjuotu oro. Liūtai mėgsta būti dėmesio centre, jie neretai bezda tam, kad tiesiog atkreiptų aplinkinių dėmesį. Jie bus labai pamaloninti, jei jų pirstelėjimas sukels bet kokią reakciją – net nesvarbu, palankią ar nepalankią. Dėl savo išdidumo ir ego Liūtai nori, kad jų bezdalai būtų patys „pačiausi“ ir laimėtų bezdėjimo konkursą – blogiausio pirstelėjimo, saldžiausio pirstelėjimo, garsiausio pirstelėjimo, ilgiausio pirstelėjimo – tai visiškai nesvarbu, Liūtas tiesiog privalo būti pirmas. Kita vertus, Liūtai taip pat gali būti dosnūs, taigi jei jums patinka bezdalų kvapas, gražiai paprašykite, ir jie paleis tikrą sprogstančią dujinę bombą. Liūtai itin mėgsta iššūkius. Meskite Liūtui iššūkį, kad jis nusiperstų prie žmonių, ir pamatysite, ką jis sugeba. Liūtai nori, kad jų bezdalai sakytų: „atsimink mane!“

Mergelė

Mergelės pasižymi kuklumu. Švelnius ir saldžius jų bezdalus netgi sunku užuosti. Galite didžiuotis savimi, jeigu jums pavyko įtikinti Mergelę nusipersti jums dalyvaujant (užuodžiant). Kadangi Mergelės paprastai yra drovios ir nervingos, galima tikėtis, kad Mergelė moteris smarkiai išraus ir užsidengs burną ranka, jei užklupsite ją bezdant. Mergelės perdimo srityje yra linkusios išsisukinėti, iš esmės lengviau pagauti gnomą nei išgirsti bezdančią Mergelę. Vertinkite jų bezdalus kaip retą brangenybę. Kadangi jos yra kruopščios, tikslios ir visiškos perfekcionistės, Mergelės nuolankiai atsiprašys, jei jų bezdalai skamba ir smirda netobulai. Tikėkite – sekantis pirstelėjimas bus tobulas. Pritaikydamos savo analitinius sugebėjimus, iš jūsų bezdalų kvapo Mergelės be vargo nustatys, ką šiandien valgėte pietų. Be to, jei nusiperdęs Mergelės akivaizdoje mėginsite apsimesti, kad tai padarėte ne jūs (pvz., pasakysite, kad tai padarė šuo), jums tikriausiai nepavyks. Mergelę labai sunku apmulkinti.

Svarstyklės

Svarstyklių bezdalai pasižymi itin didele amplitude, kuri primena svarstyklių rodyklės svyravimą. Jų bezdalai tokie skirtingi ir įvairūs, kad niekas negali būti tikras, ką Svarstyklės išpers sekantį kartą, stiprų ar lengvą pirstlėjimą – jie gali persti visaip. Garsiai ir smirdinčiai arba tyliai ir nejuntamai. Gali papersti tyliai bet mirtinai arba sukelti bekvapį sprogimą. Svarstyklės yra tikri bezdalų įvairovės meistrai, dėl to jų subinės sukuria tikrą nuotaikingą šou. Svarstyklės yra plačių pažiūrų, jos mėgsta patikti žmonėms, todėl jūsų draugas (-ė) Svarstyklės pasirengusios persti taip, kaip patinka būtent jums. Svarstyklės mėgsta pagyrimus, todėl nepamirškite pagirti kiekvieno jų nusibezdėjimo. Svarstyklės dosnios, tačiau nepatartina tuo piktnaudžiauti. Neverskite jų persistengti beperdžiant. Leiskite Svarstyklėms pailsėti ir sukaupti būtina kiekį dujų. Nepamirškite, kad joms patinka harmonija ir balansas, o jos laimingos tada, kaip visi aplinkiniai yra laimingi.

Skorpionas

Taip, nerastume nieko prilygstančio seksualiam Skorpiono pirstelėjimui. Tai bezdalai su gėluonimi. Paprastai Skorpionas iš principo nebezdės, jeigu to bus prašomas. Jis bezda tik tada, kai pats to nori, ir džiaugiasu tuo, kur tai beatsitiktų. Niekada nežinai, kada Skorpionas paleis vėją. Skorpionai labai pasitiki savimi, todėl mano, kad jų bezdalai, kokie jie bebūtų, yra labai labai geri. Kaip ir Liūtai, Skorpionai mėgsta iššūkius ir yra užsispyrę. Būtų įdomu pamatyti, kas laimėtų bezdėjimo varžybas – Skorpionas ar Liūtas. Tai būtų išties beprotiškai fantastiškos ir fantastiškai beprotiškos perdimo varžybos.

Šaulys

Paprastai Šauliai yra geri mokytojai ir filosofai, nes jie trokšta suprasti daiktų prigimtį. Jie pauostys bezdalą, įsimins jo kvapą, o vėliau jį visapusiškai ištirs ir viską apie jį sužinos, leisdami dienas bibliotekoje ar kitaip. Šauliams įdomu, kodėl pirstelėjimas nuskambėjo būtent taip, ir kas konkrečiai nulėmė bezdalo kvapą. Dėl šios meilės mokslui ir pomėgio bendrauti galima dažnai išgirsti Šaulį, klausiantį ką tik gatvėje nusiperdusio nepažįstamo žmogaus, ką šis valgė ir ar bezdant skaudėjo šikną. Šauliai gali nesivaržydami paklausti gatvėje sutikto pirdžiaus, kaip dažnai pastarasis bezda ir ar moka paleisti šlapią bezdalą. Šauliai nekenčia nepilnos ir informacijos ir melo, taigi nesivaržykite ir drąsiai sakykite jiems visą tiesą apie savo bezdėjimo ypatybes ir valgomus maisto produktus, jei Šaulys to jūsų paklausia. Jei ieškote žmogaus, kuris domėtųsi jūsų bezdalais, bendraukite su Šauliu.

Ožiaragis

Ožiaragių bezdalai gali išslysti iš jų šiknų tarsi švelni, slidi, spurdanti žuvies uodega, arba sprogstanti sensacija, po kurios girdimas kutenantis pirstelėjimas, panašus į ožio ragą arba paukščio čiulbėjimą. Ožiaragiai mano, kad norint susilaukti sėkmės reikia sunkiai dirbti. Todėl jei jie jaučia, kad dėl kokių nors priežasčių jų bezdalai yra prasti, jie sunkiai treniruosis, kol bezdalai taps absoliučiai tobuli. Priklausomai nuo to, ko Ožiaragiai nori, jie gali išpersti tokius bezdalus, kokių nori, nes jiems užtenka kantrybės treniruotis tol, kol bus pasiektas tikslas. Pavyzdžiui, jei jie užsibrėš tikslą išbezdėti tam tikro kvapo, garsumo ir intensyvumo bezdalą, jie bandys ir bandys tol, kol pavyks. Puiku bendrauti su Ožiaragiu, jei turite ypatingų bezdėjimo poreikių. Pasakykite jiem, ko būtent norite, ir nustebsite, kokių puikių rezultatų Ožiaragiai gali pasiekti.

Vandenis

Taip, jūs tikriausiai jau atspėjote. Vandeniai perdžia tais šlapiais bezdalais, kurie palieka dėmes ant apatinių drabužių. Be abejo, kai kuriems žmonėms šlapi bezdalai labiau patinka nei sausi. Vandeniai laikomi labai kūrybingais ir atnešančiais pasauliui šviežiausias bei naujausias idėjas, todėl atkreipkite dėmesį, kad jūsų pažįstamas Vandenis iš savo subinės leidžia garsus ir kvapus, kurių dar niekad per savo #!%^#$ gyvenimą negirdėjote iš kitų žmonių. Kai visi kiti žmonės perdžia vanilės, šokolado, žemuogių arba rožių kvapo bezdalais, Vandeniai gali išpersti kmynų su citrina kvapo bezdalą. Jeigu ieškote nepakartojamų ir įdomiausių bezdalų, jūsų paieškos turėtų būti nukreiptos Vandenio subinės link... Jie yra kupini siurprizų.

Žuvys

Žuvys pasižymi smegenis sprogdinančiais bezdalais. Žuvys apibūdinamos kaip dvasingos, paslaptingos svajotojos. Nustatyta, kad jų bezdaluose yra haliucinogeninių medžiagų, todėl įkvėpus Žuvų bezdalo galimas poveikis, panašus į LSD! Vadinamoms „stebuklingomis subinėmis“, Žuvims patinka paleisti vėją ir leisti aplinkiniams patirti šį poveikį. Pranešama, kad kai kurie žmonės, įkvėpę Žuvų paleistų dujų, akyse regi žiežirbas, įvairiaspalves besisukančias figūras, bei jaučiasi keistai apspangę. Atrodo, kad Žuvims turėtų kilti noras apmokestinti savo bezdalus dideliais mokesčiais, tačiau dėl savo taikaus charakterio ir dosnumo jos mielai perdžia už dyką. Nėra duomenuo, kad kas nors, užuodęs Žuvų bezdalus, būtų pasijutęs blogai. Visi liudininkai teigia „plaukę su galinga srove“, o tai visiškai atspindi tikrąją pačių Žuvų prigimtį – plaukimą pasroviui.

Į viršų
StandartinėParašytas:13 Geg 2009, 15:19 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

nu nafik :D:D:D:D

Lenk drose - mirk kap vyrs!!!

Į viršų
StandartinėParašytas:14 Geg 2009, 15:46 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

salia diklofosas jei ka :D

Į viršų
StandartinėParašytas:01 Bir 2009, 18:04 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

Kartą jauna kontoros darbuotoja Gražina stovėjo koridoriuje ir stebėjo gyvenimą, vykstantį gatvėje už lango. Gyvenimas vyko aktyviai, bet jai nedalyvaujant, nes ji buvo šioje lango pusėje. Netikėtai prie Gražinos priėjo pats Direktorius – dar jaunas, bet jau visiškai subrendęs administratorius, kurio autoritetas kontoroje niekam nekėlė jokių abejonių.

Jis maloniai pasiteiravo apie gyvenimą, šeimą, darbą, o po to,žodis prie žodžio, pasiūlė Gražinai išgerti su juo kavos. Ji net sustingo iš netikėtumo, lyg žaibo trenkta!

„Įdomu, ar tai užuomina?
Kokia gėda!
O gal nėra jokios užuominos, o jis tiesiog nori išgerti kavos?
Seniai negėrė?
O kodėl tada su manimi?
Ne, aš ne tokia...
O kokia ?..
Turbūt reikia mandagiai atsisakyti.
Pirmą kartą!
O jeigu jis supyks ir neskirs man premijos, arba, ko gero, visai išdarbo atleis?
Kur aš tada rasiu kitą tokį darbą, kur pats direktorius siūlo su juo kavos atsigerti?
O jeigu sutiksiu, kas tada?
Pagalvos –sutinka su viskuo... O ką, kad ir sutinku?
Svarbiausia – neparodyti tiesiai šviesiai. Visos padorios merginos taip elgiasi. Tiktai ką pasakys bendradarbiai, o ypač – bendradarbės?!!! Jau jos tai tokių dalykų prišnekės... Jokioj pirty po to nenusiplausi, joks Head & Shoulders nepadės. Etiketę priklijuos – bjauriau už bet kokias pleiskanas...
Na,sakykim, eisiu! O kas mokės už kavą? Jeigu jis, tai jau reikš, kad aš jam lieku skolinga, kažkuo įsipareigojau. Jeigu aš – tada geriau iš viso neiti, nes pinigų užteks tik arbatai.
O po kavos, kažin, jis mane palydės iki autobuso, ar iki namų? Ir iki kieno namų? O kas, jeigu iki buto, arba tiesiai į jį??? Ir ką gi jam dabar atsakyti? Kaip visiems –eik tu velniop, aš ne tokia ir nenoriu kavos?
Bet ne, ne... Direktorius,vis dėlto... Reikėtų kažkaip mandagiau, literatūriškai.
Na, ką jūs, aš ne tokia, nepriekabiaukit!
Ne, vistiek gruboka kažkaip, reikia švelniau...
Bet būtinai reikia kreiptis Jūs, kad santykiai išliktų oficialūs.
Atleiskite, bet man reikia eiti namo, mano Marius nemaitintas.
Tegu paskui laužo sau galvą, kas tas Marius – katinas ar vyras.

Visos šitos mintys šmėkštelėjo Gražinos galvoje žaibo greitumu, per sekundės dalelytę, kaip kulkosvaidžio serija. Smegenys dar tiktai formulavo atsakymą, kai akys viliūkiškai sublizgo, o lūpos intriguojančiu pusbalsiu pasakė:

- Aš sutinku. Važiuokim pas mane. Turiu „Jacobs", muzikos pasiklausysim.

„Na, nieko sau!!!"
- darbinių problemų pritvinkusios smegenys karštligiškai analizuoja netikėtą informaciją.
Negana to, kad visą savaitę reikia galvoti, iš kur traukti tuos pinigus, kad išmokėti visai kontorai atlyginimus už birželio mėnesį, o dar „Mersas" kažko barškėti pradėjo, o uošvė – kaip drakonas iš kiniečių pasakos, gyventi ramiai neleidžia, vis matai jai pinigų trūksta, o vasarnamio statyba visai sustojo, darbininkai užgėrė...
O juk vos tiktai prieš porą minučių jis nesmagiai svarstė, kaip čia delikačiau pakviesti jauną darbuotoją kavos,kad pranešti nemalonią žinią, jog jai reikės ieškotis kito darbo, nes bus naikinamas jos etatas, kad jis galbūt netgi padės jai, nes turi pažinčių.
O ką, po velnių, dabar daryti?..
Pasakyti, kad negaluoju?
Pagalvos, kad impotentas.
Važiuoti su ja kavos?
O jeigu sužinos žmona...
Gal kol kas dar nereikia atleidinėti Gražinos iš darbo...
Jauna,perspektyvi...
Na ir situacija!..
Po perkūnais, teisingai sako, kad kavą gerti nesveika!

Į viršų
StandartinėParašytas:01 Bir 2009, 20:45 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

nebloga istorija :thumbright:

Į viršų
StandartinėParašytas:02 Bir 2009, 13:29 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Keliauja du studentai. Atėjo vakaras. Žiūri - prie miško stovi namas. Priėjo, pasibeldė ir sako:
- Gal galima pas jus atsigerti vandens, nes taip valgyti norim, kad net neturim kur nakvoti.

- Alio, čia skalbykla?
- Chujykla bli@, čia kultūros ministerija.
- Fu kaip šlykštu!..
- Va va, o tavo mama galvoja, kad aš čia medų geriu!..

Į viršų
StandartinėParašytas:02 Bir 2009, 13:40 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

Paskutinis tai :thumbright:

Į viršų
StandartinėParašytas:02 Bir 2009, 13:54 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Sitas tai pati belekaip prajuokino :D :D :D :D :D

Per egzaminą studentas ima vieną bilietą - nežino. Ima kitą - irgi. Trečią - taip pat… ketvirtą, penktą… Galų gale profesorius pasirašo - patenkinamai. Kiti studentai piktinasi:
- Už ką?!
- Kaip už ką, - sako profesorius, - jei ieško, vadinasi, kažką žino!

Kaime keliuku eina laidotuvių procesija, veža velionį į amžinojo poilsio vietą. Pasikinkę arkliuką, senu vežimaičiu. Kelias duobėtas, žmonės liūdi, eina galvas nuleidę. Plumt vežimaitis per akmenį ir išvirto velionis ant kelio. Niekas nepastebėjo.
Už poros valandų važiuoja pagėręs traktoristas, traukia dainas. Tik barkšt per kažką... Vos neapsivertė, išsvirduliavo iš pupsiko, žiūri - kad žmogų pervažiavo... Galvoja, p***c, girtas žmogų pervažiavau, tikrai į kaliūzę pasodins. Ėmė ir įmetė į prūdą.
O čia, brakonieriai , pasijungę akumuliatorių dubasina žuvis elektra. Staiga išnyra kūnas. Brakonieriai galvoja, blyn, narą nukratėm. Ką daryt? Išvilko iš prūdo ir pririšo prie stulpo...
Čia pasienis visai vietoj; eina du pasieniečiai, žiūri - žmogelis prie ruožo stovi. Galvoja siena ruošiasi pereit. Paleido pora serijų, suvarpė visą. Prieina, žiūri - visai padorus pilietis: su juodu kostiumu. Galvoja, gal koks svarbus žmogus. Iškvietė greitąją...
Po 4 valandų vykusios operacijos iš palatos išeina chirurgas ir nuramina išsigandusius kareivukus:
- Nesijaudinkit vyrukai, būklė stabili - gyvens..

-Mama mama, ziurek, as stprus kaip tetis, va net sake sulauziau :)
-Bl@t, dar vienas idiotas auga...

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus: Rūšiuoti pagal 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [802 pranešimai(ų) ]  Eiti įAnkstesnis1ELLIPSIS4041424344ELLIPSIS54Kitas

Visos datos yra Array Europe/Vilnius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007