Dabar jau galima pasakyti.
Neveikė das durų atidarimo dačikas kuri yra durų staktos apačioje (bet kitas dačikas kuris yra prie spynelės (duryse) veikė, todėl diržai "darė savo darbą" (pas mane amerikietis)), todėl esant įjungtai signalizacijai buvo saugu į automobilį įlipti per vaitruotojo duris, signalizacija nė cypt

Kita bėda, kad neužsidegdavo žalia lemputė esanti prie užvedimo spynelės, todėl tamsiu paros metu kartais tekdavo pasikankinti kol pataikydavau

Mygtuką išardžiau, išvaliau ir dabar viskas kuo puikiausiai veikia. A tiesa, dabar ir salone šviesa užgesta duris uždarius

Kitas pasikrapštimas įvyko ties guma esančia priekyje, kur atsiremia kapotas. Po ta guma buvo kažkokia skardelė, bet ji mane "truputi" iškirmijus, tai aš taip "netyčia" ją išten ir pašalinau. Po kiek laiko pastebėjau, kad kapotas dabar laikosi tik ant spynelės priekyje, todėl užvedus varikli jis vibruoja. Taigi įvyko sprendimo ieškojimas. Manau, kad senukuose reikės paieškoti klijuojamos gumos ir ją ten užklijuoti, o kolkas spredimas kaip ir bagažinės dangčiui - ant kilputės užvyniota izoliacinės juostos, kuri uždarius kapotą, neleidžia jam judėti.
Dar prisiverčiau suvesti benzino užpylimo duomenis (nuo degalinės čekių). Kai užsipilu kurą ant kitos čekio pusės užsirašau kuriam km ... t.y. kurioje mylioje tai padariau. Suvedžiau duomenis iš 9 čekių (vedu čia
http://www.spritmonitor.de ). Rezultatas nepasikeitęs. Nuo balandžio mėnesio, vidutinės kuro sanaudos apsistojo ties 7,9L/100km