isskirtinumas isskirtinumui nelygu. Ratai tai jo, tokie gariuniniai, bet cia dar nesvarbu. Del spoilerio irgi savininko reikalas, jei manai kad su tokiu ne tik ora maishai ir benza be reikalo degini - tegul buna

bet jau ko negaliu pakest ir kam negaliu pritart tai stabdziu bugnu dazymas ryskiom spalvom. Mazdaug "paziurekit, pas mane lievesnis stabdziu varijantas, bet sportinis". Aisku yra tokie paprasti dalykai kaip estetika, ne vien sporto imitavimas, bet tai tokiu atveju manau reiketu juodai nusidazyt ir tiek. As raudonai savo nusidaziau, mastau mastau paskutiniu metu kad reikejo sidabriuku arba juodai, atrodytu shvariai ir tvarkingai ir nebutu pretenziju i sportiskumus su vieno cilindro plaukiojanciais stock suportais. Pasikeisk galinius stabdzius ir apsitvarkyk po kapotu (nesakau kad pas mane tvarkinga

) ir bus puiku. Pats darei is viso sito ka nors ar pirkai jau tokia? Beje is dazu bukles tai pasakyciau kad biski uzsirovei su tuo "pas mane neblogiau"

tik nesuprask kaip lazdavojimo, fatmann tai pvz yra uzh stock isvaizda, todel ir gavai toki komentara nuo jo, as esu uz tai kad jei gali padaryt geriau nei stock - daryk. Tik reik objektyviai vertint viska (nors ir sunku), o ne vienu is pirmuju postu pareiksti "as esu tiuningo karalius"

bet kaip sakiau - nelazdavoju, jeigu darai - puiku, daryk ir toliau ir padaryk grazia masinyte. Beje niekas nedraudzia tau pakeisti tai, kad stock mixe labai jau pigiai plastmases barshka