Šįryt kalbėjausis su kolega ir sakiau, kad jau nebepamenu kada mane buvo sustabdžiusi policija

Turbūt prisišnekėjau:
Važiuoju sau ramiai su kolega link gariūnų ir lazdynuose pasukęs ties uno x degaline, ten kur jau įvažiavimas į architektų g. mane netikėtai stabdo

Žvilgteliu į savo ir kolegos saugos diržą, šviesas, viskas tvarkingai.
Priena pareigūnas ir net nepasisveikinęs ir neprisistatęs teigia: "Kodėl pažeidinėjate?"
Klausiu jo: "Nesupratau, ką aš padariau?"

Pareigūnas net nelinkęs aiškinti paprašo manęs dokumentų, visi jie tvarkingi tad be problemų juos peteikiu

Tada galiausia paaiškina kodėl mane sustabdė, sako: "Negalima mobiliaku kalbėti" (kalba netaisyta)

Svarbiasias dalykas yra tas, kad aš savo telefonus buvau giliai kišenėje įsidėjęs ir nei aš nei net keleivis negalėjo jais naudotis

Susižvalgėm su kolega, likom nesupratę. Būtų labai juokinga jei ne graudu, nes policininkas tikrai nebuvo nusiteikęs juokauti ir jau, manau, galvojo apie baudą arba arbatą
Tada pradėjau jį įtikėniti, kad niekaip to negalėjo būti, kad telefonai kišenėse, kogero tada jis pats pasimete ir ištarė štai tokią frazę: "telefonai negali būt kišenėse" (kalba netaisyta)

ką tai gali reikšti palieku Jums išsiaišikinti
Žodžiu, supratęs, kad jam nelabai kas išeis, atidavė dokumentus sakydamas: "Kitą kartą točnai nubausim" (kalba netaisyta)

Tai toks mano rytinis nuotykis.