Vyras išvykdamas į ilgalaikę komandiruotę instruktuoja žmoną: -Būk gerutė,jei norėsi sekso, nupirkau tau sexshope robotą. Tik ištark: "JULIAU, PASMANE", ir jis viską atliks... Žmona: -Kaip tu galėjai taip apie mane pagalvoti, aš negalėčiau būti tau neištikima net su robotu... Vyras: -Nenori, kaip nori... Vyras išvyko. Po dviejų savaičių moteris mąsto: Juk gaila, kai pinigai išleisti, o praeinant pro šalį vis už akių užkliūna "Julius"... Ai, gal pabandysiu... -"JULIAU, PAS MANE"... Robotas įsijungė...ir prasidėjo...8 valandos nenutrūkstamo sekso...moteris visiškai praradusi jėgas ir galimybę priešintis galvoja kaip čia tą robotą išjungti. Tačiau nežino ką reikia pasakyti... Šiaip ne taip prišliaužia prie lango (robotas iš paskos) ir pamato kiemsargį... -Petrai, Petrai...Turiu prašymą už butelį...šūktelk: "JULIAU, PAS MANE"... Petras: - "JULIAU, PAS MANE"... ...Po pusantro mėnesio grįžta vyras ir nustemba - kiemas pilnas šiukšlių, laiptinių durys sulaužytos, nei vieno kaimyno nesimato...kaip po karo... Staiga iš už kampo išlenda kiemsargio Petro galva ir šautuvo vamzdis... Vyras ir klausia: -Petrai kas čia atsitiko? Kur dingę visi? Petras: ŠA, BL*T, KUR VISI NEŽINAU...BET JULIUS KAŽKUR ČIA...
*************************************************************************************************************************************************** Vaziuoja trise motociklu,vidurinysis mikcius.Staiga mikcius sako: -Gr gr gr grr.. -greiciau nori?-klausia vairuotuojas.Greitis padideja iki 150 km/h.Mikcius vel: -grr grr gr gr... - Dar greiciau?-greitis dideja iki 200km/h.Pagal mikcius pralemena: -Grrraazzvyyydasss nnnuuukkriiiito!
*************************************************************************************************************************************************** Petriuko mamyte virtuveje girdi, kaip isijautes mazius svetaineje zaidzia su diziuliu zaisliniu gelezinkeliu: - Visi sunsnukiai, kas jau atvaziavote, #!%^#$*inkit nac*ui is traukinio ir atlaisvinkit kuo greiciau vieta kitiems. O tie py**ukai, kas tik dabar susiruoset vaziuoti, paruosiat bilietus ir greit lipate su savo cemodanais, sedate ir varom. Traukinys sikanciu nelaukia! Mama, pasiurpusi, soka prie Petrelio: - siuose namuose toks leksikonas nevartojamas. Dabar eik i savo kambari, ten stok i kampa dviems valandoms, apgalvok viska ir tik tuomet galesi vel buti laisvas. Padare pietus, paskaite laikrasti, na ir po poros valandu i virtuve atslinko Petriukas: - Mama, gal jau galiu zaisti, dvi valandas kampe jau atstovejau... Mama: - Gerai, atbuvai bausme, gali vel zaisti. Petriukas grizo prie gelezinkelio. Ir girdisi vel: - Atvykusius keleivius prasome tvarkingai palikti vagona, nepamirskite savo daiktu. Isvykstancius prasome neskubeti, susinesti visa savo bagaza i vidu, patogiai isitaisykite... Mama sypsosi patenkinta ir nustebusi. O Petriukas tesia: - Palydovai nores pamatyti jusu bilietus. O tie, kuriuos uzp*so dvieju valandu velavimas, eikit ir skuskites tai stervai virtuveje! _________________ Never trust a woman
|