Sveiki, pilieciai,
esu naujas cia, vairuoju mazda, bet ne mx-3

. Rudeniop, greiciausiai rugsejo - veliausiai spalio menesio pradzioje planuoju pirkti nedideli burzgaleli sau. Pasirinkimo wishlist'e: mx-3, toyota celica 5 kartos, civicas 4 kartos (5 nenoriu, nebent pasitaikytu neuzjotas 92kw variantas, kas yra gan nerealu), jei ivyktu stebuklai ir padaugetu finansu - prelude 3 kartos. Butu idomu sulaukti pastebejimu, patirties pasidalijimo, argumentu, tiesiog padeti jaunam zmogui lengviau apsispresti
Su mx-3 esu susidures, vaziaves (1.6). Automobilis tikrai patiko, tiek isore, tiek vidumi (savotiskai jaukus salonas), tiek vaziavimu. Kadangi dabar riedu su automatine pavaru deze (pries tai buves auto irgi su AT), noriu persest i mechanini varianta. Kiek baugina apleisti igudziai maigant ir atleidinejant sankabos pedala, nes japonai nera atlaidus staigesniem ar netiksliem sankabos atleidimams (bent jau su 5 civicu taip buvo, kad gesdavau kaip paseles), na bet cia laiko klausimas, manau greit atgaminsiu kaip kas vyksta.
Visi mineti modeliai traukia savaip, taciau kaip bebutu nemalonu, kolkas negaliu leist sau pilstyt desimtimis litru (kas vyksta vairuojant dabartine mazda). Biudzetas gan ribotas ir nedidelis, todel naturalu kad neieskau tobulai islaikyto automobilio.
Dujine iranga pripazinciau galingesniuose modeliuose. 1.8 v6 man yra mistika (taip ir nesupratau pagal skaitytus atsiliepimus,ar jis geras,ar ne), celicos daznai buna pavargusios, ypac pavaru dezes (loterija), su civicais susiduriau ivairiais, nenorom pasitikiu jais, atsizvelgiant i patirti su jais.
Prasom padeti jaunam zmogui atrasti rimti savo mintyse ir beieskant teisingo sprendimo