Pasaka, apie mx3 1.8 v6

Norejau masiniuko, po daugelio patarimu ir ieskojimu truko kantrybe klausyt visu, tai karta nuvaziavau i Kretingos aikstele kazkokia pamaciau juoda mazyte masinyte,patiko, kaina buvo padori, nuejau paziureti is galo ziuriu
V6 
. Sakau : imu

.
Taigi Tai buvo 2006 vasara. Tada ir prasidejo visos linksmybes

Kol is kretingos parvaziavau iki klp perkaitinau motora, nes buvo vandens pompa parejusi
Klause,ar noriu atiduoti ja, bet man ji patiko, kaip sakant: "meile is pirmo zvilgsnio"

tai pasilikau.
Variau i Telsius pas pazystamu. Nuslifavo galva,tarpine pakeite, vandens pompa ir kazkaip "meistrai" sukniso paskirstytoja. Tai tuo metu buvo mx3 "deficitas" lietuvoje. Tai nei Telsiuose, nei klp, nei siauliuose neradau. Kaune radau, bet kaina kosmine buvo, tai kol sugalvoja ar pirkt kazkas nupirko

. Bet suzinojau kad klp sutaisys ta pati.
Po tu remontu praejus kokiem 2 men. Pradejo dauzytis kazkas motore. I didesni miesta bijojau varyti taisyti, galvoju, kai uzsiprasys kainu, tai teks kelnes paskutines parduoti

. Tai nuvariau i kaima, vienas paziurejo, galva pakrapste kai kapota atidariau, kitas irgi

. Zodziu viskas uzkniso,spjoviau i viska, sakau vaziuosiu kol uzkals

. Nes tada neturejau pinigu ant taisymu, tuolab kad nesenai jau buvau ne viena simta paklojes
Su tokiu barskanciu pravaziavau koki pusmeti netgi ir vaizvau tikrai ne kaip pensininkas

Bet karta magistraleje, golfas 3 mane aplenke gal 160, tai as ji apnesiau ijungiau laisva ir uzgeso - uzgnybe
Kaip sakoma, skupas moka dvigubai. Tada man butu uzteke indeklus gal pasikeist, bet buvau visiskai zalias ir niekas nesuprato kas jai yra. Tai zodziu nusprendziau daryti kapitalini motoro .
Tipo tevu pazystamo pazystamas vare i Gargzdus i "Motoras" "servizas-garaziniai" . Ir man ten pasiule nuvaryti. Nzn, gal kas pazysta ten kanors, bet jei sutikciau tuos "meistrus"... zodziu geriau nesusitikciau

. Pralaukiau nesveikai laiko, paklojau apvalia sumyte uz kapitalini ir padare man ji IBB

, nes nepakeite itempeju pagr dirzo

. Tai po metu daugiau gal, praslydo dirzas . Dabar ir turiu tokiu varikliu.
Ok pasipasakosiu kas pakeista

:

ziedai

indeklai

voztuvu gumeles

vandens pompa

2 kart pirkau paskirstytoja

gazo trosas (japan)

stabdziu kaladeles (galines kas ~men.

)

granatos (japan, italia)

priekiniai sarnyrai (japan)

zvakes (nepamenu kieno gamybos viena 15 lt. ,pagal kataloga)

zvaklaidziai (prancuziski, pagaminti lenkijoje

)

duslintuvas virintas gal 5 kart

perviniotas generatorius,pakeisti sepeteliai ir guoliukas

pakeistas generatoriaus dirzelis

po galva tarpine keista 3 kart

persviestos ir nuslifuotos galvos

pagrindinis dirzas keistas 3 kart

pakeisti valytuvai langu

perdazyti lietnykai
Tiek tepamenu, jei ka prisiminsiu pranesiu