Su salyga jog pavygo neblogai parduoti savo islaizyta ismyleta nubuciuota iscackinta "Nobble Green Mx3" radau nauja zaisliuka. Rover 45

Galima sakyt dar pries gimstant idejai parduot Mx`a jau buvau nusprendes, jog noriu tokio Rover`io. Pries pirkima keleta dienu domejausi, narsiau, skambinejau, klausinejausi ivairios info apie Rover`ius ir priejau isvados, jos as imu sita reikala

Ieskojau TIK sedano ir ne kitaip, nes man asmeniskai sedanas daug grazesnis. Radau kaune nebloga varianta, nuvaziavau apziurejau, pavazinejau, pabaladojau, paklausiau ir nusprendziau, kad turbut mes draugausim su sita masina

Taigi siai diena pristatau savo "Daily":
2000 metu Rover 45
Variklis: 2.0l turbodiesel, 74kW (Gamintas 1995-2005 metais, montuotas i Rover 200/400/600/25/45, MG ZR/ZS, Honda Civic/Accord, Land Rover Freelander modelius)
Vaziuokle: Visiskas "stock`as", jokiu raudonu zaliu spyruokliu, sportiniu amortiku ir visokiu panasiu bajeriu nebuvo ir nezadu deti.
Komplektacija: Priesrukines, originali CD magnetola, Odinis salonas (aisku vairuotojo kedyne patrinta), kondicionierius, ABS, 4 oro pagalves, Originalus R15 Rover lieti ratlankiai.
Dar labai daug papasakot negaliu, nes ir pats dar nei savaites nevazineju. Bet per sitas kelias dienas galiu pasakyt kad sita masina man patinka, komfortiska, patogi, manevringa, posukiuose nesiubuoja kaip valtis, stabili. Vnz kolkas viskas lyg ir gerai (pfu pfu pfu

). Pridedu kelias foto