Pasiziurek kompa savo. Nuo 94 metu ejo 4 jungciu kompas, iki to - 3. Prie OBDII masinos pajungus OBDI kompa (pajungiama 3 fyshkes is 4) motoras kuriasi ir dirba, kazkokiu dideliu nesklandumu nesijaucia, tik kad pastebejom, jog ventiliatorius radiatoriaus sukasi visa laika (cia mano kompa i Gintario masina dejom)

Pagal mane, tai ODBII kompas turi papildoma fyshke oro pagalvems, diagnostikai ir panasiai, o motoro darbas daugiau maziau lieka ant tu 3 fyshkiu.
Siaip metai pas tave gali buti bet kokie parasyti, bet masina gali buti OBDI. Kaip ir pas mane buvo, 93 gamybos, taciau 95 galo pirmos registracijos (lietuviskuose popieriuose nesimato, kad 93 gamybos).
Kiek teko skaityti forumuose, su OBDII visgi atsiranda problemu BUTENT del pravodkes.
Dar vienas mano pastebejimas: pas Marciu dedant 2.5, paliko standartini kompa (1,8), standartini VAF ir standartini ipurskimo KOLEKTORIU (uzsidejo be jokiu problemu). Galbut (tik galbut) ir OBDII veiktu tokiu principu keiciant motora. Faktas tik tas, kad masina nevaziuoja taip kaip turetu vaziuoti 2.5, nors antravertus, efektas jauciasi tikrai.
Siaip google visagale. Daug kas keitesi motorus ant OBDII, tiesiog ieskok informacijos