Tikrai nenaudosiu šios kartoninės dėžės galutiniam varijante. Dabar develope stadijoje tai ji kolkas labai tinka. Galutinis varijantas tikrai nebus kartoninis

Tai gi, paskutiniai pasikeitimai. Monitorių užmaitinau nuo kompiuterio maitinimo bloko, nes blokas išlygina visokius svyravimus (monitorius nuo susvyravimo iškarto išsijungia), o visų antra patogiau, startuoja kompiuteris - įsijungia ir monitorius. Monitorių pajungiau nuo Molex jungties:
Bet daugiausiai darbelio vis dar laukia prie programinės įrangos.
Padariau keleta gan reikšmingų pakeitimų:
Įdėjau ekrano kairėje dar vieną panelę. Į ją perkėliau muzikos grotuvo paleidimo mygtuką (kairė, pačiam viršuje), o apačioje muzikosgrotuvo valdymo mygtukai. Juos sudėjau ten, nes esant paleistai navigacijos programai aš norėsiu pakeisti dainą, man nereikės persijunginėti į grotuvą. Pačioje apačioje atsirado kompiuterio išjungimo mygtukas.
Dešnėje pusėje nuo viršaus - terminalas, file manager'is, dvi rodyklės skirtos persijunginėti tarp paleistų programų, onscreen klaviatūra, navigacijos paleidimas ir du nauji mygtukai. Su šitais teko tru[uti pasukti makaulę. Jų pagalba galima atitraukti ir nutolinti žemėlapi. Bėda tame, gad navigacijos programa neturi remote control funkcijos, todėl spaudžiant šiuos du mygtukus maža programėlė siunčia virtualius klaviatūros paspaudimus. Ctrl + ir Ctrl -, juos pagauna navigacijos programa ir sureaguoja.
Na ir keletas ekrano vaizdų. Navigacija:
Video. Seniau buvo mplayer dabar vlc, nors man labiau patinka mplayer, bet dėl tam tikrų techninių apribojimų teko jos atsisakyti. Gal juos pavyks išspresti vėliau:
OnScreen klaviatūra: