Dabar yra 30 Rgp 2025, 14:00

Visos datos yra Array Europe/Vilnius

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [21 pranešimai(ų) ]  Eiti įAnkstesnis12
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: apie XADO
StandartinėParašytas:01 Kov 2008, 23:30 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

Tai va kas tai mano masinai, lomkes jai... :) beveik esu pasiruoses tiketi kad BOT287 tiesa sako, nes dirba dabar (praejus pusmeciui po xado) prasciau nei pries xado. Nu bet ka darysi, viskam yra laikas numirti :)

Į viršų
StandartinėParašytas:16 Bal 2008, 09:38 
Atsijungęs

nu paskaiciau ir uzsidegiau.
padarysiu eksperimenta ir manau aprasysiu ji cia.
bus visiems ir idomu ir galu gale smagu
tai pas mane 79kW baigia ilipti i 250000.
variklio kompresija iki pat sios dienos beveik ideali ar tai 11 ar 12 nepamenu kazkas tokio.
trauka nesiskundziu sonchus ir senesnius dohus duriu.
yra tik dvi problemos...
1. kompensatoriai...nupirkus auto klanksejo 2-3 .galaiusiai pradejo tiek tarsket kad vaziuojant viena ausim girdedavau sportini ismetima kita kompensatorius...zodziu kakafonija...pakeiciau visus 16 i naujus, ir neblogus...iskart po remonto tarskejo vienas po keliu dienu du dabar jau kokie 3-4(nuo remonto praejo apie3men.)alyva pries remonta sintetika xado, po remonto castrolas puse sintetikos iki dabar.
tepalo nevalgo, dumu nemeto, buvau isrinkes varikli , jis susidevejes....ne konkreciai bet normaliai.
iki tepalo keitimo liko apie 3k km taigi kazka pabandysiu gydomojo.
2. apsuku sokinejimas....tiesiog stebuklingas dalykas...jokio periodiskumo nieko...tiesiog ima ir uzeina zajo***...apsukos nuo idealiu 700-800 ima sokinet iki 1500-2000 ir krist iki 200-0....kartais pats atsistato kartai uzgesta...va teip pasispyrioja ir praeina, iki kito karto...
kai uzkniso si beda pradejau dometis, po 2 dienu trankantis po visus servisus isgirdau diagnoze...tokia nesamone kur sukasi i varikli desinej pusej mazdaug per viduri...ale variklio apsuku daviklis...na cia su varikliu nesusije kaip ir bet kazko nelbai tikiu ta diagnoze...
taigi esminai tokios stai pas mane bedos pabandysiu daktaro aiskaudos tepaliukus ir aprasysiu cia pokycius...
be to kazkada senai bandziau man rodos molly hidrauliniu pakeleju tildytoja tokiospilkoj skarbonkej.....supylus gal dvi dienas klaksejo...paskeu dziaugiaus tyliu varikliu istisas 15 valandu...

tai tiek prasau nuomonesreikskite, juk vienintelis kelias i prieki taieksperimentas :D

BUS : arba mazda 6, 07 arba civic typeR, 08

Į viršų
StandartinėParašytas:16 Bal 2008, 12:28 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

Xado niekaip nepades su hidrokompensatoriais, jis "dirba" tik ten kur trinasi metalas i metala - ziedai, cilindru vidus, paskirstymo velenai. Nu bandyk, daugiau rezultatu - tikslesnis eksperimentas. Bet jei pylei xado tepalus tai tu jau praktiskai padarei ta pati, kiek zinau jie iskart su tuo priedu eina.

Į viršų
StandartinėParašytas:16 Bal 2008, 18:08 
Atsijungęs

tai del hidro pakeleju zinau ne tas daktaras:))
as apskritai noriu paziuret kas bus, nes fktiskai tas varikis jau tik laikinas bera tai galima visokios nesamones pripilt ir paeksperimentuoti....
siaip va pralekiau dvidesimt km tai nezinau ar cia psichologiskai pats save kraunu ar tikrai bet vibracija sumazejo gluso garsas net pasikeite ir kompensatoriai skardziau pradejo tursketi :DDDD
suvariau raudona tepaliuka....ziuresim toliau...

Į viršų
StandartinėParašytas:17 Bal 2008, 15:01 
Atsijungęs

na va gavo mixas antra doze...pagal instrukcija liko dar viena pagal corado klubo patarimus dvi:D jauciu desiu isviso keturias o ne tris porcijas...
vienineliai skirtumai pastebeti iki siolei(po 170km) padidejusi galios atsarga ir kompensatoriai labai skardziai pradejo skambeti

laukiu jusu nuomoniu

Į viršų
StandartinėParašytas:17 Bal 2008, 17:08 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

na as isbandziau ta xado, dabar jau pravaziuota nuo pirmos dozes apie 1500.. nu ka sumazejo variklio vibracija, svelniau dirba, galios prieaugis kazkiek gal, na nelabai pastebejau :)

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus: Rūšiuoti pagal 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [21 pranešimai(ų) ]  Eiti įAnkstesnis12

Visos datos yra Array Europe/Vilnius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: