Ėjo kalba apie papildomą minusinį laidą nes čia kaikuriems (tarp jų ir man) pirigesta šviesos kai įjungiamas pečiukas, kyla langai ir t.t. Nežinau ar tinka šita rašliava Mūsų darbams, jei tinka, duokit žinoti, perkelsiu ir ten.
Laurys parodė kaip pas jį pajungta, tai atsiradus progai ir aš panašiai padariau. Tiesa mano laidas ryškiai perilgas buvo, bet pabandymui padariau taip.

Mums reikės vieno BEB'ro:

Susiradau nerudyjančias poveržlias ir vieną veržlę:

Nusisavinau kabelį su užspaustais galais (tiesa gan perilgas)
Laidą nusprendžiau vesti nuo akumuliatoriaus minusinio poliaus iki atraminės amortizatoriaus gumos tvirtinimo. Ten kur pritvirtintas kondicionieriaus vamzdelis (dvi veržlės):
Pirmiausia prisukau laidą prie akumuliatoriaus minuso, o paskui bandžiau atsukti atramos veržlę. Vasara dar jaunas kūnas buvo.. taip užsukau, kad niekaip nesugebėjau atsukti. 3.14sausi kol sutemo.. paskui netyčia tėvas eidamas ištarė auksinę frazę "Kaune, rūsyje yra kilpinių raktu, atvažiuosi ir prisisuksi". ***** taigi tie raktai bagažinėje !!! (irgi jau nusisavinau). Na o tada jau pykšt pokšt tralia lia ir prisukau ta nelemtą kabelį.
Kor viską pabaigiau tai ir sutemo, tai foto tokia nekokia:
Rezultate... apuskos vistiek siūbuoja
Sekantis žinksnis bus naujo kabelio iki variklio, o galbūt dar su spec. atšaką ir iki generatoriaus, padaryti. Galbūt generatorius jau apkirmijęs ir nelabai kontaktuoja su varikliu... arba pats generatorius jau pavargęs.