nu paskaiciau ir uzsidegiau.
padarysiu eksperimenta ir manau aprasysiu ji cia.
bus visiems ir idomu ir galu gale smagu
tai pas mane 79kW baigia ilipti i 250000.
variklio kompresija iki pat sios dienos beveik ideali ar tai 11 ar 12 nepamenu kazkas tokio.
trauka nesiskundziu sonchus ir senesnius dohus duriu.
yra tik dvi problemos...
1. kompensatoriai...nupirkus auto klanksejo 2-3 .galaiusiai pradejo tiek tarsket kad vaziuojant viena ausim girdedavau sportini ismetima kita kompensatorius...zodziu kakafonija...pakeiciau visus 16 i naujus, ir neblogus...iskart po remonto tarskejo vienas po keliu dienu du dabar jau kokie 3-4(nuo remonto praejo apie3men.)alyva pries remonta sintetika xado, po remonto castrolas puse sintetikos iki dabar.
tepalo nevalgo, dumu nemeto, buvau isrinkes varikli , jis susidevejes....ne konkreciai bet normaliai.
iki tepalo keitimo liko apie 3k km taigi kazka pabandysiu gydomojo.
2. apsuku sokinejimas....tiesiog stebuklingas dalykas...jokio periodiskumo nieko...tiesiog ima ir uzeina zajo***...apsukos nuo idealiu 700-800 ima sokinet iki 1500-2000 ir krist iki 200-0....kartais pats atsistato kartai uzgesta...va teip pasispyrioja ir praeina, iki kito karto...
kai uzkniso si beda pradejau dometis, po 2 dienu trankantis po visus servisus isgirdau diagnoze...tokia nesamone kur sukasi i varikli desinej pusej mazdaug per viduri...ale variklio apsuku daviklis...na cia su varikliu nesusije kaip ir bet kazko nelbai tikiu ta diagnoze...
taigi esminai tokios stai pas mane bedos pabandysiu daktaro aiskaudos tepaliukus ir aprasysiu cia pokycius...
be to kazkada senai bandziau man rodos molly hidrauliniu pakeleju tildytoja tokiospilkoj skarbonkej.....supylus gal dvi dienas klaksejo...paskeu dziaugiaus tyliu varikliu istisas 15 valandu...
tai tiek prasau nuomonesreikskite, juk vienintelis kelias i prieki taieksperimentas