Labas dienorasti ir mano temos lankytojai

Turim tech iki 2017 02 27

Uzsimeciau pora komofliaziniu plastmasiu is pamiselio, darytos H2O grafika, nu man limpa visai, labai pajaukejo salione, o camo visada megau nuo pat mazens

TOLSTANTIS BMW GALINIO VAIZDO VEIDRODELYJE

Trumpas momentas is keliones vykstant atlikt techa-> Vaziuoju sau jaukiai uzmiescio keliu dveju juostu, ivaziuoju i jas is pasalinio kelio, kaip mat apsilenkiu pirma juosta klibancia kazkokia nereiksminga auto ir ziu per veidrodeli antra juosta pareina marozmobilis 3 laidos, zinoma as to ir laukiau, kai jis man prikibs prie siknos, judu apie 110km/h antra juosta belenkiant nereiksminga kliuti pirmoj juostoj, na ir ka leidau keleta sekundziu pabut prie mano mx uzpakalio, klubo lipduka tikrai pamate, palengva pradejau didint greiti, dar pabuvo prie pat ir kai uzminiau stipriau, jau ziurejau per galinio vaizdo veidrodeli kaip jis tolsta, tolsta... Po to jis ramiai suglaudes ausis vaziavo man is paskos, laikydamas padoru, respektabilu atstuma, nedrisdamas bandyti manes lenkti iki man nusukant i kita kelia.
Fantastiskas jausmas "duot pridegt" su mx-3 ( slyperio busenos, bet tinka ir ne slyperis ) ir nuleist ant zemes pacanus, kurie isivaizduoja, kad ju masina gali viska. Buvo manau jam netiketas "surprise!"

Del tokiu akimirku ir verta daryti tai, ko kiti nedaro, eiti kitu keliu, ne tuo kuriuo dauguma ir bunant kitokiu tai daugumai parodyt, kad ni@@uja tos jusu geldos nevaziuoja

Reklaminis sukis: Buk isskirtinis, rinkis mazda mx-3!

Man asmeniskai, mx-3 turejimas, issaugojimas ir turbinimas yra viena is situ priezasciu, o kur dar klubo judejimas, draugai ir visi kiti malonus dalykai

Edit ( paveikslelis atspindintis mano aprasyma ) :
Db turi matytis foto