sweiki dar karta . esu snd ne kokios blaivios nuotaikos bet jieskodamas vieno zmogaus siame forume atradau idomu dalyka

bassoki rase apie naujojo nario priemima i kluba . tai yra kad ten reikia tureti ne mazesni kaip 1m vairavimo staza, poto reikia pareiksti kad nori tapti klubo nariu , poto palsuoja to miesto klubo nariai ir jai daugiau kaip 75 % nariu sutinka kad leidzia tapti man klubo nariu ( jai galima taip pasakyti), dar rase, kad turiu butu aktyvus meetose ir forume , tai mane turetu priimti i kluba, nes esu aktyvus forume ir meetuose , investuoju i auto ir tikrai nezadu juo keisti , tai siai dienai tikrai esu tokios nuomuones kad apsigyvenau su mx tai kiek as supratau "bassoki" pasakymu kad turetu balsuoti klaipedos mx-3 klubo nariai ar mane priimti i klubo narius . nebent bassoki per dauk kalba
tai noriu paklausti ar bassoki ka rase apie priemima i klubo narius yra tiesa?

nes kiek mano neprotinga galva suvokia turetu buti taip
pagal visus bassoki nurodymus as atitinku visus reikalavimus , tia turetu klp nariai balsuoti uz mano narystes priemima ir gal but mane priimtu i kluba, tia nera buti atvaziuoti i visos lietuvos mx-3 meeta kur susirenka is visos lietuvos hebryte ir naujokus pasventina. neradau toje temoje kad butu rasoma apie tia kad jai priima i klubo narius kad priemimas vyksta per ta lietovus meetu suvazevima ir tenai sventina. apie pakrikstyjima raso kad kristija per ta meeta bet apie priemima nieko neraso
draugai mieli pataisykit jai as klystu ir nepykit del atvirumo nes as tiap supratua kaip buvo parasyta . nieko izeist ar kitaip paveikti zmoniu nenorejau