Dabar yra 25 Spa 2025, 21:38

Visos datos yra Array Europe/Vilnius

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [790 pranešimai(ų) ]  Eiti įAnkstesnis1ELLIPSIS2021222324ELLIPSIS53Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas:25 Rgp 2011, 00:13 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

jai rytoj viskas klostysis pagal plana huligana, tai penktadieni tikrai darom meeta. turbut mano projektukas su situo varikliu bus brangiausias nes tas projektukas atsistoja daugiau ne buvo kalbama kiek gali atsistoti . bet svarbu ne pinigai o rezultatas :D

Į viršų
StandartinėParašytas:25 Rgp 2011, 09:33 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

noriu pamatyt po savaites vazinejimo, posta kurnos EINA NX KODEL TIEK DAUG VALGO :lol:

Vauxhall Astra Sport Hatch 1.9 Cdti 150AG 320Nm SOLD
Honda Civic 6gen 1,8 VTi ~185AG 175Nm STOLEN
MX-3 1.6 DOHC '94 BLACK SOLD
Toyota ST185 AWD 2.0 Turbo SOLD
Toyota Mr2 MKII 2,0 156AG Exchanged
Mazda Mx3 1,8 V6 Dead

Į viršų
StandartinėParašytas:25 Rgp 2011, 10:06 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

isaiskinta problema jau del ko taip buvo, tarpine parejusi isiurbimo koliko buvo

KAWASAKI Z750
OPEL VIVARO BITURBO
BMW E61
https://www.facebook.com/soumenai.lt

Į viršų
StandartinėParašytas:25 Rgp 2011, 21:20 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

kas gali padet del diagnostikos nerandu 16.28.29 klaidu . taip iseina kad kazka blogai paskaiciavau bet tokias meta.

parsiveziau masina nu trauka tikrai ispudinga bet ne visi darbai baigti variklis nedirba taip kaip turi dirbti kartais apsuku neprijama .(prijama bet iki 6k ir poto kaip dugnas butu taip din din din din) , o kartais eina iki dugno kaip kada .

klaidas meta: 5 9 14 16 28 29 41
5: detonacijos daviklis
9: variklio ausinimo skyscio temperaturos daviklis
14: barametrinio slegio jutiklis
28: ?
29: ?
41: VICS magnetinis voztuvas

14 klaida kaip suprantu tai vakumas. tai zadu per meta ar kada su kristupu ar mantautu susitiksiu pasiziureti kaip pas juos sujungta .

del temperaturos daviklio tia pas mane tas daviklis kur salone rodo temperatura ant klze koliko0 nera skyles kur jo isukti tai prijungem atrodo prie ecu temperaturos daviklio

Į viršų
StandartinėParašytas:26 Rgp 2011, 18:18 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

susiradau per autogidas mazda xedos 9 su 2.5 varikliu 123kw ir nuvarau pas ji paimti kompa , nu galvoju prie jo patikrinsiu jai mano masina nebebludis tai pasimsiu . isidejau jo kompa ir masina isvis nesikuria , nueinu paziuret kokia sirdele po kapotu o ten ziuriu ir galvoju O M G 2.5 klze varikliukas :D nors ant doku raso 123 kw bet kolikas ir ant galvu raso kl 311 berods ir kazkaip toliau , tai supratau kad cia klze , bet sake variklis kala tia del to ir ant daliu leidzia xi xi

Į viršų
StandartinėParašytas:26 Rgp 2011, 19:36 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Negali buti, kad tu ten matei KLZE, nes KL-ZE buvo tik Jap. variantuose.
O tai ka tu matei, buvo KL-DE.

Į viršų
StandartinėParašytas:26 Rgp 2011, 22:18 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Į viršų
StandartinėParašytas:26 Rgp 2011, 23:47 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

as emiau nuo milenijos tik matuokle oro ir kulikas nuo xedos9 :geek:

Į viršų
StandartinėParašytas:28 Rgp 2011, 21:48 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

situacija yra tokia su solenoidais, vienas dirba puikiai, tai yra tas po desine , o tas po kaire dirba blogai , tai yra kad uzvedus masina iskart atsidaro vris voztuvas , biski praejau su testeriu tai i solenoida kur ateina du laidai juos sujungus per testeri man rodo 13v , o taip buti negali, nes gerasis rodo 0.17 ir keliant apsukas itampa dideja, ir padidejant itampai atsidaro solenoidas ir praleidzia ora ir taip atidaro vris voztuva . o tas blogasis solenoidas atsidaro iskart nes itampa yra iskart maximali. solenoidas pats yra geras tik i ji itampa ateina bloga. bandziau kapstytis po laidais bet sutemo ir nelabai ka rasti galejau, prie ecu taip pat neradau to laido , gal neimaciau . o gal jo isvis ten neturi buti velniai zino :)

Paskutinį kartą redagavo 1 Eugenijus. Iš viso redaguota 28 kartus.

Į viršų
StandartinėParašytas:28 Rgp 2011, 22:11 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

Ne srovė, o įtampa.

Nėra: 1992 MX-3 1.6 SOHC juoda amerikietė

Į viršų
StandartinėParašytas:03 Rgs 2011, 23:47 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

sweiki dar karta . esu snd ne kokios blaivios nuotaikos bet jieskodamas vieno zmogaus siame forume atradau idomu dalyka :D bassoki rase apie naujojo nario priemima i kluba . tai yra kad ten reikia tureti ne mazesni kaip 1m vairavimo staza, poto reikia pareiksti kad nori tapti klubo nariu , poto palsuoja to miesto klubo nariai ir jai daugiau kaip 75 % nariu sutinka kad leidzia tapti man klubo nariu ( jai galima taip pasakyti), dar rase, kad turiu butu aktyvus meetose ir forume , tai mane turetu priimti i kluba, nes esu aktyvus forume ir meetuose , investuoju i auto ir tikrai nezadu juo keisti , tai siai dienai tikrai esu tokios nuomuones kad apsigyvenau su mx tai kiek as supratau "bassoki" pasakymu kad turetu balsuoti klaipedos mx-3 klubo nariai ar mane priimti i klubo narius . nebent bassoki per dauk kalba :D ;)

tai noriu paklausti ar bassoki ka rase apie priemima i klubo narius yra tiesa? :)

nes kiek mano neprotinga galva suvokia turetu buti taip :)
pagal visus bassoki nurodymus as atitinku visus reikalavimus , tia turetu klp nariai balsuoti uz mano narystes priemima ir gal but mane priimtu i kluba, tia nera buti atvaziuoti i visos lietuvos mx-3 meeta kur susirenka is visos lietuvos hebryte ir naujokus pasventina. neradau toje temoje kad butu rasoma apie tia kad jai priima i klubo narius kad priemimas vyksta per ta lietovus meetu suvazevima ir tenai sventina. apie pakrikstyjima raso kad kristija per ta meeta bet apie priemima nieko neraso :)

draugai mieli pataisykit jai as klystu ir nepykit del atvirumo nes as tiap supratua kaip buvo parasyta . nieko izeist ar kitaip paveikti zmoniu nenorejau

Į viršų
StandartinėParašytas:03 Rgs 2011, 23:56 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Vienas dalykas, tai, kad Basoskis jau tik klubo draugas. Kitas dalykas - taip, butinai reik sudalyvaut GM norint tapti nariu. Nes GM metu vyksta ir krikstynos ir priemimas i kluba. Jeigu nepraeini krikstynu i kluba nepateksi :lol: (kaip pvz as per plauka spejau praeit krikstynas). Tik tada tave patvirtina kaip nari, o ne vieno miesto nariu sutikimu.

Į viršų
StandartinėParašytas:04 Rgs 2011, 01:25 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

tep tep tep. Gm butinas:) per ji ir like zmogeliai turi proga pamatyt ir pabendraut su tavim, beto,tokia tradicija,ir butu nesazininga kaikuriu kitu dalyviu atzvilgiu,kuriem nesigauna sudalywaut ir apsikrikstyt.

Į viršų
StandartinėParašytas:04 Rgs 2011, 08:48 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

:) tai ten neparasyta kad priimami i kluba kai atvaziuoja i GM, :) bet as sakyciau taip kad jai zmogus yra aktyvus bet jam neiseina atvaziuoti i gm , nes tikrai i 100 ar 200pinigu tu neitilpsi, tai turetu priimti i klubo narius taip kaip parasyta yra. miesto nariai balsuoja jai sutinka tai priima ir kadanors jai atvaziuos i gm gales like susipazinti ir pakrikstyti ji. o del bassoki reikalavimu tapti klubo nariu siulyciau pakoreguoti su tuo priemimu , nes db ziurint tai , mano atzvilgiu turetu db klaipeda balsuot ir manau subalsuotu teigiamai nes esu aktyvus zmogelis bendraujantis ir pann. tai valdzia turetu mane priimti i narius nors to gal ir nenoretu. bet pagla teksta ziurint tai turi paimti :D

Į viršų
StandartinėParašytas:04 Rgs 2011, 11:46 
Atsijungęs
Klubo draugas
Vartotojo avataras

nereik tu isvedziojimu=)
Jei sako,kad reik GM dalywaut,wadinas reik.
as interpretuoju tuos nelemtus Pono basoskio taip,kad te aprase jis wisa eiliskuma kad galetum tapt nariu,ir tik iwykdes siuos punktus,Atwykes i Gm,gali tiketis,kad pakrikstys,o galbut dar pusmeciui paliks kanditato statusa.

Pagalwok,kas pasikeis,jei daba tawe paskelbs nariu?
Nieko. Lipduka gausi wiswien per gm,kogero forumo statusa pakeis irgi po krikstynu.
Ir kam is sawes malonuma atimt? Ce juk tradicija,kaip ir paskelbimas riteriu,be priesaikos neiwyksta=))
Tuolabiau,jei kaip sakai, planai/tikslai ilgalaikiai,tai nekliutis tapt oficialiu nariu pawasari.
Kiek pamenu,buwo keletas tokiu zmoguciu,kurie labai sieke lipduko,ir wos gawe dingo, ir buwo tokiu,kurie nesekmingai besiklostant aplinkybems,po 3gm tapo nariais.

Tad relax=)

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus: Rūšiuoti pagal 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [790 pranešimai(ų) ]  Eiti įAnkstesnis1ELLIPSIS2021222324ELLIPSIS53Kitas

Visos datos yra Array Europe/Vilnius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007