Mano juodulis atsigavo!

Pakeistas variklis. po kapitalkiu vel uzlinkes klze isimtas, idetas klde is milenijos, dangteliai kolikas palikti tie patys vizualiai niekas nepasikeite iki pavasario ant sito motoro bus uzdetos klze galvos ir viskas visai bus aukstumoj. Vaziuoja puuuuikiai. Absoliuciai be galo didziausias aciu Eugenijus Gotautas , kuris labai biciuliskai rode iniciatyva atgaivinti mano juodaji mx , paskatino mane paklibeti situo klausimu ir donorini iseme varikli ir vakar per viena diena mano mixui pakeite varikli nuo ~11 iki 22 val ir viskas ore!!! Tai pat aciu Tomas Bučmys , kuris irgi visa diena praleido garaze padedamas Augiui ir Arturui AGR uz prieglobsti jo garaze.

Kas idomu, kad mx vaziuoja su klde varikliu, Gintario sukonstruotu klze kompu ir augio uzdovanota Klde oro srauto matuokle. ( ankciau ze vaziavo su k8 matuokle ) seip galvojau, kad bus gliuku visokiu ir ieskojimu kuris kompas kokia matuokle det ir pan, zodziu suejo senasis kompas, traukia puikiai, tik dar nezinau kaip sanaudos, nu dabar kuri laika tikrai bus didesnes, nes planuoju dar pasidziaugt iki iskris sniegas

o jau gm kaip laukiu, ne tas zodis, norisi labai nugrezti trasoj

Beje visiems, kurie noretu isideti 2.5, bet galbut pergyvena de kainos, uz sita varikli sumokejau 400lt su isiurbimo koliku, vairo stiprintuvu, ar gali buti pigiau?

( nu tai ant kiek durnas klausimas

)