Sveiki, net nezinau ar reiketu prisistatinet, nes kol MX'as nebus tvarkelej turbut taip ir nesudalyvausiu meet'e, bet kadangi ketinu diskutuot ir anksciau ar veliau prisijungt tai bent zinosit kas nusisneka ;] MX'a nusipirkau pries metus mazdaug, mazdos klubo forume jau net truputi seniau pasirodes esu, ir nuo to laiko kishu pinigus i kiaura maisha, bet kaip ir kiti cia savo agregata myliu be ribu, geriau duona be sviesto negu nekeisti tepalai ;] esu studentas, biski dirbu, kai pirkau MX'a visi kieno patarimo klausiau sake "perki egzotika, kas nors suges - bus amen". Jie aisku buvo teisus, bet vis dar manau kad gaileciaus ir tebenoreciau jei nebuciau pirkes ;] MX'as pakabino mane dviem etapais, kai pamaciau Tuning Show Kaune sidabrini padarytu kebulu, ir kai isgirdau kaip kazkas isuko iki mazdaug 5k isvaziuodamas Kaune is Taikos pr. ziedo, nuo tada reikejo tik MX-3 ir butinai su V6 ;] tai va, turiu beda ir turiu dziaugsma, tikiuos ilgai nebetruks susitvarkyt, susibegsiu su jumis, kazka nuveiksim, bendra kalba rasim, o kolkas stengsiuos reikstis cia, si bei ta jau apie savo raudona keura pinigine zinau, gal ir jum busiu naudingas. Nzn ar matysit varda mano tai jei ka - Tadas. _________________ 1992 V6
|