nu ka. si karta dailino maniski

arba gal tiksliau as pats

(bet nesijauciu kaltas)
ivykio eiga:
vakar Kaune apie 9:30 prie kovo 11-sios ir Taikos ziedo vaziuojant nuo Cepelino norejau ivaziuot i zieda. priesais mane taip pat kazkoks l***s norejo. sustojau uz jo ir laukiau kol pravaziuos. is pradziu paziurejau ar ziede nera masinu ( jos buvo toli) ir poto paziurejau i priesais masina ar ji vaziuos, isitikinau, kad ji pajudejo poto pasisukau paziuret ar as taip pat dar spesiu ir tuom isitikines bet nepaziurejes (mano klaida, bet tuom momentu suveike intujicija) i tiesiai priesais mane buvusia masina pajudejau i prieki.
rezultatas:
ziureti foto
tolimesne eiga ir pabaiga:
su seniu nepavyko susitarti (darbine masina tipo). iskart mentus kviete, bet mentai nevaziavo

ir net poto nenorejo atitraukt masinos paziuret kokia zala, tai pasikviete kazkoki seni tas abziurejes paskambino gal savo sefui ir pasake, kad pildyt deklaracija (susitart neina), o as pasikvieciau Audriu (nes planavau vakar pasitikrint prie jo garazo kondiske). atitraukem mano masina ir pas ji tik mates 1 lito monetos dydzio skylute bamperyje (gabalas ilinkes i vidu), o jau pas mane kaip is foto matosi, tai paejo i vidu priekio desine puse, skilo posukis, prakiuro radijatorius (snd ziuresiu ar dar galima ka padaryt jam). Po ivykio nulekem pas Audriu (aciu dar kart) ir atitiesinom siaip taip.
isvada:
si karta mane apgavo intuicija vien del kazkokio lo**nio, kuris vazineja mano manymu labai blogai, nes atstumas iki atvaziuojanciu masinu buvo toks, kad ir as buciau spejes dar, o jis paskutiniu metu sustojo, kas pasekoje ir ivyko. bukit atsargus! nes keliuose visokiu nelaimeliu vazineja

atnaujinta:
siandien nuejau paziureti kaip radijatorius laikosi, tai nebuvo ne laso ant zemes ir ant radijatoriaus taip pat antifrizo. atidarius dangteli buvo pilna skyscio. uzkurus varikli niekas taip pat netekejo. aciu dievui nors sito daikto nereikia tvarkyt