Carui pasigedus šiame forume temos apie maistą ir jo įpareigotas, sukuriu šią temą paskelbdamas šiandieninės vakarienės patiekalo receptą bei informaciją kaip jį pasigaminti.
Tai ir noriu pristatyti:
Didžiosios krevetės su sojos padažu.
Patiekalo sudėtis:
Didžiosios krevetės;
2-3 česnako skiltelės:
Imbiero šaknis;
Alyvuogių aliejus (ar kitas pagal skonį);
Sojos padažas;
+ pagrąžinimui - svogūnų laiškai arba krapai.
Garnyras taip pat pagal kiekvieno skonį, šiuo atveju naudoti ryžiai ir šviežių daržovių salotos.
Taigi jei kam įdomu kaip pasigaminti, žiūrime toliau.
Sutarkuojama imbiero šaknis ir supjaustomos česnako skiltelės;
Išimamos krevetės iš šaldiklio;
Pakaitinama keptuvė ir pakepami imbieras su česnakais;
Sudedamos krevetės ir pakepamos maišant ~5 min.;
Paskui įpilama sojos padažo (arba 2-3 valgomieji šaukštai arba pagal skonį);
Dar kelias minutes pakepus, patiekiamos krevetės ant stalo;
Sudėjus į lėkštę galima apšlakstyti gautu padažu krevetes bei garnyrą;
Pasikviečiam artimą žmogų prie stalo, atsikemšam vyną ir ragaujam
Skanaus.